Segons es va poder llegir al blog de suport oficial de Google Apps:

The following features are intended for release to these domains on October 1st:
Docs: Users no longer have the ability to download Google Docs in Office 1997-2003 format (.doc, .xls, .ppt).”

Que ve a dir una cosa com que a partir de l’1 d’octubre no es podria descarregar des de Google Docs ( drive ) arxius creats amb office 1997-2003.

La notícia és, si més no, mereixedora de seguiment. I pel, que pugui ser, i encara que no es publiqués aquesta notícia, recordem que no està de més, si fem servir aquest o altres serveis al núvol , realitzar còpies de seguretat de les nostres dades.

També podem llegir: “Google ha canviat el format de Microsoft Office per als documents d’exportació i va canviar a Office Open XML. “La característica integrada d’exportació de Google Docs a Microsoft Office ara permetrà als usuaris descarregar documents de Google com formats d’oficina moderns (. Docx,. Xlsx,. Pptx), a diferència dels formats més antics (. Doc,. XLS,. ppt) que eren estàndard en Office 97-2003. pels usuaris que encara utilitzen Office 97-2003, es recomana instal · lar el plugin de compatibilitat gratuït de Microsoft, el que els permetrà obrir moderns tipus d’arxiu d’Office “, informa Google. La mateixa característica s’afegirà a Google Apps 1 d’octubre. ”

Les queixes no s’han fet esperar, donades algunes peculiaritats o programacions pròpies que no puguin ser compatibles amb les noves versions. Donat que Google, a través del seu sistema de pagament a empreses Apps, és una empresa que escolta als seus usuaris, que s’han queixat del breu temps d’adaptació de la norma, ha deixat de mmarge fins al 31 de gener per a aplicar la norma . Més informació a Google Apps.

Anuncis