La Federació Belga del sector financier ha editat un vídeo , promocionat a través de youtube , que vol posar en evidència la gran quantitat de dades personals que existeixen sobre nosaltres a la xarxa, si no tenim prou cura.

Al vídeo es presenta una gran carpa blanca on un gurú, amb tota la seva parafernàlia corresponent, convida a descobrir el futur als passejants, descobrint tota una sèrie de dades sobre la persona que està sentada a la taula. Al final del vídeo es descobreix com passa tot això. Les informacions corresponents a les persones del vídeo són completament reals.

La majoria de les persones gasten una quantitat considerable de temps a Internet i compartir-la, fins i tot a través de les xarxes socials, una gran quantitat d’informació sobre si mateixos. Instantànies de vacances i retrats de família, les dades personals com edat, ubicació o hobbies, etc: a Internet, tot és fàcil de trobar. Sense tenir-ho aquí en compte, apreixen dades que dibueixen la  línia de vida. Això no és sense perill. També els estafadors d’Internet poden llegir aquí i abusar-ne. Especialment quan tens el teu número de targeta de crèdit per correu electrònic o compartir la seva informació d’inici de sessió, establint la porta oberta als abusos.

El vídeo va camí dels 5,5 milions de visites. Via Microsiervos.

Anuncis