Aquest és el títol del programa que podreu escoltar a Ràdio Falset els dijous a les 16h. i a les 20h. a partir del 26 d’abril de 2012 i els dissabtes a les 15h. i a les 19h a partir del 28 d’abril de 2012.

El programa està realitzat per tretze centres educatius de la comarca del Priorat, la majoria de primària. Durant el transcurs del programa ens donen a conèixer les seves creacions i algunes activitats que han dut a terme al centre, en forma de guió radiofònic.

Un programa de Ràdio Falset, realitzat pels alumnes i docents dels centres educatius participants i Coordinat pel Servei Educatiu del Priorat.  Ja són molts els anys que els Serveis Educatius del Priorat porta donant suport a aquesta activitat, on molts centres de la comarca han estat premiats per la seva tasca a les diferents  “mostres” del Departament d’Ensenyament. També a l’Alt Camp.

A cada sessió s’emetran dos programes. Escolteu amb atenció! Sintonitzeu el 107.6 de la FM o bé escolteu-lo per internet a l’adreça http://www.radiofalset.cat

Us deixem amb el programa previst:

Anuncis