Dins del portal Gencat , a la intranet , han aparegut noves eines que us poden servir en les comunicacions de centre.

Un cop us registreu amb l’usuari i contrasenya Atri ( abans dit “època” ), podeu accedir a les diferents plantilles que conformen el Programa d’Identificació Visual. ( Resolució d’11 de desembre de 2001 per la qual s’aproven les instruccions per a l’aplicació del Programa d’Identificació Visual de la Generalitat de Catalunya als centres educatius públics que són de la seva titularitat ).

Trobareu diferents plantilles per a l’identificació visual de centres. Igualment us recorda com fer-les servir. Us deixem amb el pdf informatiu que trobareu al respecte:

“Instruccions per a utilitzar les plantilles

Descàrrega i instal·lació

Un cop hagueu seleccionat la plantilla que voleu, d’acord amb la tipologia del vostre centre, us sortirà una pantalla com la següent (en funció de la configuració del vostre sistema):

Seleccioneu l’opció marcada per defecte (Desar-lo al disc) i a continuació indiqueu la carpeta on voleu desar la plantilla; especifiqueu-hi la següent:

C:\Archivos de programa\Microsoft Office\Plantillas (o bé la carpeta on hi ha totes les plantilles de l’Office si és una altra).

A continuació, comproveu que el Microsoft Word reconeix les plantilles. Per fer-ho, seleccioneu l’opció Herramientas del menú principal de Microsoft Word i a continuació ‘Opciones’. Seleccioneu la pestanya ‘Ubicación de archivos’ i comproveu que les plantilles de grup estan dins la carpeta  C:\Archivos de programa\Microsoft Office\Plantillas. Si no és així, cliqueu el botó Modificar i indiqueu la carpeta anterior, és a dir,  C:\Archivos de programa\Microsoft Office\Plantillas.

La carpeta Opciones us ha de quedar configurada de la manera següent:

Des d’aquest moment, quan seleccioneu Nuevo documento de Office trobareu les plantilles que heu descarregat.

Personalització de les plantilles

Obriu el Word i carregueu-hi la plantilla, a continuació obriu el menú ‘Ver | Encabezado y pie de página’,  seleccioneu exactament el nom ‘Rosa dels Vents’ com es veu a la imatge següent :

i substituï-lo pel nom del vostre centre. Repetiu l’operació per a la resta de dades.

Un cop fet el canvi, deseu el fitxer com a plantilla:

Des d’ara ja podreu utilitzar la plantilla amb la identificació completa del vostre centre.”

Anuncis