En Cristian Torrijos alumne de 1r curs del Cicle Formatiu de grau superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa (ASIX), de l’IES Baix Camp de Reus , acompanyat com pel seu professor Ferran Mas, s’ha proclamat campió d’Espanya en la modalitat de “Disseny i creació de pagines web (Skill 17)” en la 33a Olimpíada de la FP (SpainSkills) celebrada a Madrid del 4 al 8 d’abril del 2011, i ara representarà a Espanya en el campionat mundial que es celebrarà a Londres (WorldSkills) el proper mes d’octubre. A la vegada va ser guardonat com a representant català amb més puntuació.

Per arribar a la final de Madrid, a on va competir amb representants de 12 comunitats autonòmiques, abans el mes de gener, el Cristian va participar en el campionat autonòmic (CatSkills) celebrat a l’IES Esteve Terrades de Cornellà a on va quedar campió català per davant dels 16 representants de centres catalans que es van presentar La competició estatal, es va desenvolupar del 4 al 8 d’abril del 2011 a la Fira de Mostres de Madrid, a on al llarg de 4 intenses jornades, els participants com a treball tenien que crear des de zero, tot un complexe portal web a partir d’uns condicionants i sense poder realitzar cap tipus de consulta.

A la plana web de Gencat podeu trobar més informació sobre totes les categories disputades al Campionat de Catalunya de FP i els seus guanyadors. De les contrades tarragonines també cal mencionar :

– Medalla de bronze, Albert Saenz de Tejada Sanabra de l’INS Jaume Huguet de Valls a l’ofici Disseny de producte industrial- CAD.

– Medalla de bronze a Spainskills 2011, Joan Amill Fonatnals de l’INS Jaume Huguet de Valls, Tornejat CNC.

– Marc Martínez Pallarès de l’INS Comte de Rius de Tarragona, Control industrial.

– Medalla de bronze a Spainskills 2011, Agustí Costa Ribas i Albert Gene Agudo de l’INS d’Horticultura i Jardineria de Reus, jardineria i paisatgisme.

Cristian Torrijos, campió d’Espanya en la modalitat de “Disseny i creació de pagines web (Skill 17)”

Anuncis