La Trobada de corals d’Educació Secundària té com a objectiu primordial promoure el cant coral i el conjunt instrumental, a tots els nivells, en els centres de secundària. Pretén fomentar i difondre el treball que fan els especialistes de música amb l’alumnat d’aquesta etapa educativa, especialment el treball  basat en la creació i la pràctica musical.

Aquesta Trobada es realitza cada any en un municipi català diferent des del 1992. Aquest any, que arribem al XVIIè aniversari, s’ha portat a terme a la ciutat de Manresa el dijous 31 de març  . Ha  estat organitzada pel Departament d’Ensenyament, l’Ajuntament de Manresa, els Serveis Territorials a la Catalunya Central i els Serveis Educatius del Bages amb la col·laboració de l’ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada.

Enguany hi ha hagut un increment considerable d’inscripcions per participar a la Trobada. S’han inscrit més 4800 alumnes de 119 centres d’educació secundària.

Els nombre de centres inscrits de Secundària dels Serveis Territorials a Tarragona ha estat de 8.

Us deixem dos clips de vídeo amb part del concert de cloenda al Pavelló del nou Congost, on enguany es va tenir la presència en l’interpretació de dos temes del grup Els Gossos:

I també, la cançó de la trobada, un clàssic:

Anuncis