Hem llegit  a aquesta publicació la definició de “bloc”:

Blog: Abreviatura de “weblog”, un diario o revista que se publica en internet. Los blogs a menudo se utilizan para publicar enlaces a archivos, que puedan ser copias ilegales de música, películas u otros ficheros multimedia “.

La publicació té per títol ” Música, cine y televisión en internet. Guia para padres y profesores“, editada por Promusicae, SGAE y FAP.

A la Viquipèdia podem llegir també:

“Podem resumir que un “weblog” és una publicació en línia amb històries publicades amb una prioritat molt alta, encara que la gent pot publicar amb la regularitat que vulgui. A més a més, són presentats en un ordre cronològic invers, és a dir, el que es pública en darrer serà el primer que surti en pantalla. També és molt habitual que en els blogs o blocs es disposi d’una llista d’enllaços a uns altres blogs, qu es diu blogroll. En els blocs ens donen l’oportunitat de disposar d’un sistema de comentaris que permet als lectors d’establir una conversació amb l’autor del bloc i entre ells, en relació amb el que s’ha publicat. És propi dels “weblogs” de fer un ús intensiu d’enllaços amb altres pàgines o altres blocs per poder ampliar la informació, citar fonts o fer notar que es segueix informació d’altres blocs.”

Anuncis