A banda dels apunts bàsics de Gmail dels que ja vam parlar va dos anys, Google no descansa mai en quant a afegir noves funcionalitats; en constant renovació.

Des del passat mes de desembre, Google ha adaptat una nova funcionalitat per als/les que feu servir diferents comptes i cal que alterneu entre ells. Ja no és necessari obrir dos navegadors per a treballar amb dos comptes diferents.

Suposem que treballeu amb  “elmeucompte1@gmail.com” i el compte “laltrecomptemeu2@gmail.com” ( són exemples ). I que voleu treballar amb els dos sense necessitat d’obrir dos navegadors diferents. Google ha posat els mitjans per a fer-ho possible.

Aquest mètode de treball NO PERMET ( encara ), obrir un compte de correu gmail-xtec i un altre compte, a la vegada.

Aquesta nova implementació també permet una utilització conjunta entre diferents usuaris/es del mateix compte , a banda del personal, sense necessitat de “sortir” del nostre compte.

Per a poder portar-lo a terme, podem donar les següents passes:

1.- Fem clic a “configuració” per a entrar a modificar un paràmetre

2.- I activarem l’inici de sessió múltiple fent clic a :

I farem clic a ” Ús de diferents comptes en un mateix navegador” , marcarem clic a totes les caselles i acabarem amb “D’acord” al final de la mateixa plana

3.-  Per a validar-nos amb un segon nom d’usuari dins de Google caldrà fer clic al desplegable amb l’opció:

I accedir com de costum:

4.- Un cop validats/des amb el segon usuari/a, podrem fer el mateix procediment fins a un màxim de 3 comptes i interactuar entre ells, tot seleccionat el nom al desplegable:

Els serveis-google ( no els serveis al compte GMAIL-XTEC , on NO és viable, de moment, aquesta funcionalitat) que poden disposar d’aquesta possibilitat de multi-compte són:  Calendari, Gmail,  lector RSS i Llocs web.

D’aquesta forma ens podem estalviar força clics i interactuar amb diferents usuaris-google de correu de forma senzilla i ràpida.

Anuncis