El dia 24 de novembre a les 12 hores es va cel·lebrar una roda de premsa per presentar el “Projecte d’introducció dels instruments de música tradicional catalana a l’escola”.  Ha estat presentada pel Director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Sr. Vicent Villena i el Director dels Serveis Territorials de Cultura, Sr Adam Manyé.

L’Acte ha tingut lloc a la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, i ha comptat amb la participació de la Sra. Roser Olivé, especialista en instruments de música tradicional catalana i formadora del projecte, i el Sr. Cesc Sans, lutier.

Durant la roda de premsa s’ha portat a terme la presentació del material ” El flabiol a l’escola” i s’han interpretat algunes peces per part de l’alumnat participant al projecte, que és de 15 centres.

Prop  de 400 alumnes participen en el Projecte, que es porta a terme en la seva segona edició. Els centres participants són: Escola La Plana, Escola Gual Villalbí,  Molí de Vent, ZER Conca de Barberà, Escola Pau Delclòs,  Mare de Déu de la Candela,  i Escola Guillem Fortuny.

Podeu trobar més informació en aquesta plana, on es detalla el projecte.

Anuncis