El diumenge dia 17 d’ octubre els diaris portaven a terme, novament,  un desplegament, que encara perdura, d’un anunci d’un Banc, que té com a text i protagonista un personatge amb seny .

Ens quedem amb el text que l’acompanyava, que ha quedat certament oblidat, però que hem rescatat des de issuu, per a gaudir-ne d’un parell de frases que ens han cridat molt l’atenció.

Que tingueu tots i totes molt bon seminari i, un cop més, des de l’Àrea Tic-Servei Tac als Serveis Territorials d’Educació a Tarragona,  donar-vos el nostre agraïment tant a assistents/es com a formadors/es per la vostra fidelitat i tasca escolar, doncs veiem per les estadístiques de totes les planes que redactem com ens seguiu.

“En este trabajo también hay una parte de responsabilidad en el sentido de que aquí no hay límites, y sin embargo, debemos saber qué podemos pedir y qué no. Tiene que ver con el sentido común de un entrenador que conoce a sus jugadores y sus límites, el hasta dónde podemos llegar….

Yo no espero a que el otro equipo haga algo, no, yo voy a por ti. Si ganamos será mérito nuestro y si perdemos será culpa nuestra.

Anuncis