Aquest matí han estat activat alguns canvis a la portada de la Xtec. Fent clic a la part central o a la etiqueta de la meva xtec ens demana el registre del nostre usuari/a i contrasenya xtec i podem accedir a un “Sites” de Google on queden concentrats els serveis bàsics personals a partir d’aquest registre.

Podem trobar, un cop iniciat el registre i a través d’una adreça sites, els serveis bàsics dels que ja en teníem coneixença.

Recordeu que aquests serveis bàsics de Google ja els hem anat explicant als Seminaris Tic al portal “Googlejant“, ja fa més de 2 anys, i que ha tingut tan bona acollida i s’han fet servir per a diferents temes.

Per un altre cantó observem que s’ha perdut la entrada a l’antic correu web ( ja fora d’ús ) i per un altre caldrà recordar que el formulari per a noves altes d’usuari/a a la xtec es pot trobar a http://www.xtec.cat/at_usuari/gestusu/identificacio/formularis/form_alta.htm L’accés a aquesta plana és a partir de la ruta Atenció a l’usuari/a – Gestió d’usuaris- Identificació Xtec. No està enllaçada des de la plana inicial d’accés al correu, ni des de la plana d’ajuda i pot donar lloc a moltes cerques.

Anuncis