El diumenge dia 19 de setembre va ser el dia seleccionat. Els diaris i les televisions feien tot un desplegament, que encara perdura, d’un anunci d’un Banc.

Per a donar credibilitat a l’anunci i a la pròpia empresa anunciada es triava un personatge prou conegut a Catalunya, que en poc temps, amb seny i treball acumulat durant anys ha sabut portar al cim una tasca en equip , amb credibilitat i molt bones maneres.

A banda del propi anunci publicitari, i de la foto ( diuen que encertada des del sector femení ), ens quedem amb el text que l’acompanyava, que ha quedat certament oblidat, però que hem rescatat des de issuu, per a gaudir-ne d’un parell de frases que ens han cridat molt l’atenció:

…Sin embargo cuando no sientes esa tensión necesaria, el miedo a quedar mal, el miedo a que te destrocen en la prensa, entonces no te esfuerzas como debes. En este contexto de tensión casi constante, cada decisión tiene mucho peso.

Por eso, cuando haces algo, no debes creer que debes hacerlo. Y eso pasa con la innovación. Innovas si realmente lo sientes. Yo necesito sentir las cosas, no creerlas. Cuando las siento, voy derecho, no tengo miedo y me lanzo“.

Que tingueu tots i totes molt bon seminari i, un any més, des de l’Àrea Tic-Servei Tac,  donar-vos el nostre agraïment tant a assistents/es com a formadors/es per la vostra fidelitat i tasca escolar.

 

Anuncis