Kiosk Jove és un espai de participació de periodisme digital adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària i ESO de Catalunya.

Un lloc per publicar l’actualitat informativa des d’un punt de vista diferent, amb la visió del jovent català. Els estudiants, guiats pel professorat, publiquen les notícies del barri, del poble i del municipi on es troba l’escola o l’institut.

El projecte és una col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el 3cat24 (la web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio).

Aquesta és la segona fase del projecte Kiosk Jove. En la primera (abril-agost 2010) es va obrir a 19 centres educatius, repartits geogràficament per tot el territori català. Des de les nostres comarques, repeteix novament l’IES Jaume I de Salou, on va participar activament.

El compromís mínim que ha d’asumir cada centre que participi a Kiosk Jove és la publicació de 7 notícies (una al mes) i un reportatge final.

La responsable de participació del projecte ,Karma Peiró, ens informa que s’allarga el plaç per a sol·licitud de participació fins el dia 15 d’octubre. Només cal que aneu a aquesta pàgina i seguiu pas per pas les instruccions que us facilitem. No es poden registrar personalment l’alumnat o les seves famílies. Ho haurà de fer un professor/a responsable perquè amb un únic usuari/a i contrasenya es pugui publicar els treballs de tots els estudiants que participen en el projecte. Encara queden places per a la participació.

Anuncis